обяви за автомобили, obqvi za avtomobili

BGtop AutoDroid aVto-bg GPS Speedometer AutoDroid
 Харесайте ни във Facebook :)

Страница: aVto-bg.eu - FB

BGtop aVto-bg RSS reader


Влез
Потребител:
Парола:
Забравена парола?


Последно добавени

September 27, 2013, 7:42 am

GTA 5 - какво да очакваме

Grand theft auto 5 gta 5 

 

Както много от Вас знаят на 17 септември излезе GTA5 за конзолите PS3 и Xbox 360. За тези, които не знаят за какво иде реч ще обясня набързо - Grand Theft Auto поредицата е една от най-добрите заглавия излизали някога под формата на игра. Вие поемате контрол над определено лице (в случая с 5-цата - 3 лица) и целта Ви е да изпълнявате мисии с кражба на коли, престрелки, летене и всякакви други бъркотии, които можете да си представите, тип екшън от 80'-те години.

Може и да ви звучи банално и скучно, но Rockstar Games този път са надминали себе си и са представили на играчите нещо революционно в света на компютърните игри и нищо чудно - за разработката на тази част от поредицата са похарчени над 265 милиона долара, като само през първите 3 дена играта е с приходи от около 1 милиард долара. 

 

 

 

Като човек, който за пръв път играе на PlayStation 3 малко ми е проблем да свикна с управлението (бях заклет почитател на мишка и клавиатура, но обстоятелствата ме притискат да премина към джойстика), но определено играта си заслужава и това ще го разберете само след по-малко от един час игра, а ако сте чели и ревюта и гледали клипове ще сте убедени, че не сте се докоснали и до 5% от това, което играта предлага :) .


Всички права запазени: avto-bg.eu

gsm-info.org, izgodnite.com, slaveia.bg, wallpaper-bg.eu, gps-android-speedometer-test.eu.pn, prodavalka.eu, kotaracite.com

BGtop
AutoDroid